KROPPSBEHANDLINGAR

Under stjärnhimlen i vårt SPA-rum kan du låta din kropp gå ner i varv med en skön och avslappnande kroppsbehandling. Med våra välgörande och effektiva kroppsbehandlingar får du både välbehag och resultat.

VARAKTIG MJUKHET 30 min 495 kr
Ljuvlig helkroppsskrubb som ger huden en långvarig mjukhet och smidighet bortom jämförelse. Perfekt behandling innan solsemestern! 

SLIMMING EXPRESS 30 min 495 kr
Målinriktad behandling för mage och lår för att synbart förfina siluetten från den första behandlingen. Innovativa pärlor med aktiva ingredienser. Skrubb, dränering och slankning i en enda behandling! Perfekt att göra som kur.

ABSOLUT AVSLAPPNING - FRISKVÅRDSMASSAGE 30 min eller 60 min 
Avslappnande och energigivande friskvårdsmassage som återställer balans och harmoni till kroppen. 
Rygg- och nackmassage 30 min 450 kr
Helkroppsmassage 695 kr

RYGG AVSLAPPNING 45 min 595 kr
Gradvis lindras spänningar i axlar, nacke och rygg först genom inpackning med med marint magnesium och sedan genom rygg- och nackmassage för att nå en behaglig stund av befrielse och avslappning. Skrubb, inpackning och rygg- och nackmassage (friskvårdsmassage). 

RYGG DJUPRENGÖRING 60 min 695 kr
Djuprengöring för ryggen. Peeling, ånga, portömning, rengörande mask på ryggen och avslutande kroppskräm.

KURBAD 30 min 450 kr
Kliv ner i vårt härliga kurbad och njut av vattenmassagen. Ett bad med havsenergi som fyller på mineraler för att neutralisera spår av stress och trötthet samt har en härligt avslappnande verkan. Kurbad och avslutande kroppskräm.

TOTAL AVSLAPPNING - Kurbad och friskvårdsmassage 60 min eller 90 min
Efter kurbad där vattenmassage mjukar upp musklerna är kroppen redo för en avslappnande och energigivande massage.
Kurbad med efterföljande rygg- och nackmassage 60 min 795 kr
Kurbad med efterföljande helkroppsmassage 90 min 1095 kr

MARIN SLIMMING - ALGINPACKNING 75 min 995 kr
Kroppen skrubbas rikligt och täcks med laminaria alger från Bretagne, som med en mineralrik intensitet och kraftfull verkan underlättar utrensning av toxiner för en slankande effekt. Mineraler och spårämnen förstärker kroppens förbränningsmekanism som resulterar i en synbart slankare figur. Under inpackningen njuter du av ansiktsakupressur. I behandlingen ingår helkroppsskrubb, inpackning, ansiktsakupressur, dusch och avslutande kräm.

VÄLGÖRANDE MINERALKÄLLA - LERINPACKNING 75 min 995 kr
Efter kroppsskrubb appliceras marin lera med magnesium som har smärtstillande och stresslindrande effekter. Under inpackningen, som lindrar muskelspänning och ledstelhet, njuter du av ansiktsakupressur. Avslappnande behandling för balans och harmoni där kroppen återladdas på magnesium. Bra vid stress, oro, trötthet, muskelkramper och dålig sömn. I behandlingen ingår helkroppsskrubb, inpackning, ansiktsakupressur, dusch och avslutande kräm.

AROMA BALANS - AROMAINPACKNING 90 min 1095 kr
Efter en ljuvlig kroppsskrubb appliceras en mjukgörande kräm med essentiella oljor (välj mellan energigivande eller avslappnande) som balanserar kroppens energier. Under inpackningen njuter du av ansiktsakupressur för att sedan få en lättare kroppsmassage. Denna inpackning kräver ingen dusch. I behandlingen ingår helkroppsskrubb, inpackning, ansiktsakupressur och lättare helkroppsmassage.