FÖTTER

Välkommen för fina fötter. 

FOTVÅRD 60 min 650 kr
Perfekt behandling för sköna fötter. Inpackning, borttagning av förhårdnader och liktornar, klippning och filning av naglar och skön fotmassage som stimulerar cirkulationen. Lackning ingår inte. Meddela gärna om du vill ha lackade tånaglar eftersom behandlingen då behöver kortas ner alternativt behöver det sättas av mer tid. Eget lack medtages i detta fall. 

SHELLAC PÅ TÅNAGLARNA 45 min 425 kr
Endast enfärgad lackning. En liten mini-uppfräschning av nagelplattan ingår innan lackning, Shellac är ett speciellt sorts nagellack som håller i 14+ dagar, men på fötterna kan man uppleva att det håller betydligt längre än så. Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta. 

Shellac på tånaglarna som tillval i fotvård 45 min 250 kr (endast enfärgad lackning).

SHELLAC REMOVAL
 ca 25 min 250 kr
Borttagning av shellac. Shellac tas bort med en särskild nagellacksremover och naglarna packas in i foliepaket. Detta gör att lacket löses upp. Lacket kan sedan lätt skrapas av från nageln. Vi använder märket CND och kan endast garantera att få bort shellac av detta märke. Om du har fått dina naglar lackade på annat ställe rekommenderar vi att du tar reda på vad du har för märke på naglarna innan du bokar denna borttagning. Halva priset om du gör Shellac Removal ihop med ny lackning.