ANSIKTSBEHANDLINGAR

Med våra sköna och effektiva ansiktsbehandlingar vårdar du din hud. I samtliga ansiktsbehandlingar ingår hudanalys. De skräddarsys efter just dina behov och önskemål, och produkter anpassas efter hudtyp och hudtillstånd. Du kan själv önska vilket märke, Thalion eller Exuviance, du vill att vi arbetar med eller så låter du hudterapeuten välja. I alla behandlingar som är 60 min eller längre (förutom ungdomsbehandlingen) ingår brynplock om man vill och i mån av tid.  Behandlingen passar både kvinnor och män i alla åldrar. Eftersom produkter anpassas efter hudtyp och hudtillstånd så passar de flesta behandlingar även känslig hud och rosacea. Välj mellan följande märken: 

THALION - Naturlig hudvård från havet 

Thalion är ledande experter inom marin hudvård. Produkterna är en perfekt kombination av natur och teknologi och innehåller havets alla unika egenskaper som sedan frigörs i huden. Produkterna innehåller höga koncentrationer av mineralsalter, spårämnen, vitaminer och aminosyror. Thalion har också utvecklat några produkter med probiotika som arbetar på hudens eget mikrobiom. Utöver Thalions vanliga masker finns även en uppsättning specialmasker. Dessa masker och specialbehandlingar ingår inte i de klassiska ansiktsbehandlingarna, utan är specificerade som egna behandlingar lite längre ner på sidan. 

EXUVIANCE - Avancerad högeffektiv hudvård med bl.a. AHA-syra 

Exuviance resultatinriktade ansiktsbehandlingar innehåller kemisk peeling (pensling med AHA-syra). AHA exfolierar huden och tar bort de yttersta döda hudcellerna, stimulerar cellförnyelsen, minimerar linjer, rynkor och porer, arbetar effektivt på akne och akneärr, bleker pigmentfläckar och ger maximal återfuktning och lyster till huden. Samtliga ansiktsmasker i Exuviance sortiment, även guldmasken, ingår i de klassiska ansiktsbehandlingarna. 

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR


ANSIKTSMASSAGE 30 min 450 kr

Njut av en ljuvlig, effektiv och välgörande ansiktsmassage. En ampull/serum med det vi vill tillföra huden (t.ex. fukt, anti-age o.s.v.) läggs på huden. Massagen börjar med lymfdränage och övergår sedan i oljemassage. En välgörande behandling då massagen bl.a. hjälper till att göra av med slaggprodukter samt ger huden ny lyster och vitalitet. Rengöring, ampull, massage och avlutande krämer.

ANSIKTSBEHANDLING 30 min 495 kr (f.d. Facial Express och Quick Fix)
För att göra det enklare för dig att boka din behandling finns nu endast en 30 min ansiktsbehandling att välja på som vi skräddarsyr efter just dina behov. Du kan välja antingen Thalions eller Exuviance produkter. Givetvis kan du fortfarande välja att göra Facial Express eller Quick Fix, som två av behandlingarna hette tidigare. I behandlingen ingår rengöring, peeling, mask, serum och avslutande krämer (med undantag för Quick Fix där det ingår rengöring, peeling, AHA-ampull med marint AHA från Thalion, serum och avslutande krämer). Om du väljer Exuviances produkter med kemisk peeling (AHA-syra) så görs den med fördel som kur. Gör en kur på 6 gånger och betala för 5 gånger.

ANSIKTSBEHANDLING 60 min 795 kr (f.d. Essential Beauty 60)
Vår mest populära ansiktsbehandling! För att göra det enklare för dig att boka din behandling finns nu endast en klassisk ansiktsbehandling på 60 min att välja på som vi skräddarsyr efter just dina behov. Du kan välja antingen Thalions eller Exuviance produkter. Du väljer också själv, eller låter hudterapeuten välja, om du vill ha en djuprengörande behandling med ånga och portömning eller om du hellre vill ha massage. Brynplock ingår om du vill och i mån av tid. Klassisk ansiktsbehandling djuprengöring innehåller: rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock om du vill och i mån av tid, mask, serum och avslutande krämer. Klassisk ansiktsbehandling med massage innehåller: rengöring, peeling, brynplock om du vill och i mån av tid, ampull/serum, massage, serum och avslutande krämer.

ANSIKTSBEHANDLING ESSENTIAL 90 min 1095 kr (f.d. Essential Beauty 90)
Vår klassiska ansiktsbehandling som innehåller allt! För att göra det enklare för dig att boka din behandling finns nu endast en klassisk ansiktsbehandling på 90 min att välja på som vi skräddarsyr efter just dina behov. Du kan välja antingen Thalions eller Exuviance produkter. Behandlingen innehåller rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock om du vill och i mån av tid, ampull/serum, massage, mask, välgörande ögonmask från Exuviance som fräschar upp trötta ögon, serum och avslutande krämer.

ANSIKTSBEHANDLING UNGDOM 60 min 695 kr
Klassisk ansiktsbehandling för ungdomar under 19 år. Antingen för dig som har problem med finnar och/eller pormaskar och önskar en djuprengörande behandling eller
om du istället kanske vill tillföra fukt och njuta av en skön massage. Vi skräddarsyr behandlingen efter just dina behov och önskemål och produkter anpassas alltid efter hudtyp och hudtillstånd. Du kan välja antingen Thalions eller Exuviance produkter, eller låter du hudterapeuten välja vilket märke som passar dig bäst. I den djuprengörande behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande krämer. I behandlingen med massage ingår rengöring, peeling, massage, mask och avslutande krämer. Behandlingen passar både killar och tjejer. Eftersom produkter anpassas efter hudtyp och hudtillstånd så passar denna behandling även känslig hud. Vid behandling av akne eller andra hudproblem rekommenderas även att använda produkter för hemmabruk.

BORTTAGNING AV MILIE/MILIER 15 min 225 kr
Borttagning av milie/milier ingår i de djuprengörande ansiktsbehandlingarna. Men för dig som inte vill göra en hel behandling går det bra att boka endast borttagning av milie/miler. Är det många fokuserar vi på att ta bort de största under den tid vi har på oss. 

THALION SPECIALBEHANDLINGAR (ANSIKTE)


HYDRA-MINERAL 60 min 895 kr
Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på FUKT, LYSTER och ANTI-AGE. Mineralbalansen är viktig för frisk hud och denna behandling ger verklig mineralpåfyllning till huden! Den ljuvliga specialmasken laddar huden med återfuktande och utfyllande aktiva ingredienser. Behandlingen ger intensiv fukt, boostar huden med mineraler och gör huden strålande. Rengöring, peeling, brynplock, massage, fuktampull, mask, serum och avslutande krämer.

OXYGEN & RADIANCE 60 min 895 kr
Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på FUKT, LYSTER och ANTI-AGE. Den verkligt uppfräschande specialmasken i peel-off form, som är baserad på alger och C-vitamin, syresätter huden och skyddar mot skador orsakade av miljöpåverkan. Jobbar anti-age och gör huden fräsch med ökad lyster. Denna ljuvliga mask kan även läggas över ögon och mun för att jobba på linjer och rynkor. Det är denna mask som ingår i Jubileumsbehandlingen. Rengöring, peeling, brynplock, massage, närande ampull, specialmask, serum och avslutande krämer.


COCOON NUTRITION 60 min 895 kr

Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på TORR/MYCKET TORR HUD och ANTI-AGE. Behandling som reparerar och ger näring till torr hud. Den exklusiva termomasken fyller huden med ultra-koncentrerade aktiva ingredienser och ger en avkopplade värmeeffekt. Huden känns mjuk, återfuktad och återfylld. Rengöring, peeling, brynplock, närande ampull, massage, specialmask, serum och avslutande krämer.

ABSOLUTE LIFT 60 min 895 kr
Ansiktsbehandling med specifik ani-age massage i två olika ansiktsmasker och med fokus på ANTI-AGE och LYSTER. Intensiv anti-age behandling med ljuvlig specifik anti-age massage som bekämpar rynkor och hud som förlorat spänst. Den utfyllande och utslätande verkan reducerar synbart ålderstecken. Hudtonen återfår sin ursprungliga lyster. Rengöring, peeling, brynplock, ljuvlig anti-age mousse med specifik anti-age massage, ansiktsmask med specifik anti-age massage, serum och avslutande krämer.

C-VITAMIN 75 min 995 kr

Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på LYSTER, JÄMNARE HUDTON och ANTI-AGE. Denna behandling ger en riktig C-vitaminboost och verklig fräschör och glow till huden. C-vitamin verkar utjämnande på hudtonen och hjälper till att reducera mörka fläckar. Koncentrerad C-vitamin används i behandlingen för bästa effekt samt AHA-serum och specialmask i peel-off form. C-vitamin stärker huden och ger oss större motståndskraft mot fria radikaler som bl.a. kommer med solens UV-stålar (och kan göra att vi åldras i förtid). I denna behandling består en del av den ljuvliga massagen med penslar. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling i ånga, brynplock, koncentrerad C-vitamin, massage, ampull (Marin AHA-syra), specialmask, serum och avslutande krämer.

OCEAN SECRETS - ANTI-AGE FACE TREATMENT 90 min 1195 kr
Lyxig ansiktsbehandling med unika marina pärlor, specialmask och med fokus på ANTI-AGE och LYSTER. En unik behandling med marina pärlor fyllda med aktiva anti-age ingredienser och en innovativ anti-age massageteknik ger ett omedelbart lyftande resultat, formar ansiktskonturen och stramar åt huden. Detta äkta manuella lyft kombinerar en djup avslappnande massage med tekniska rörelser för att återskapa hudens naturliga form. Rengöring, peeling, brynplock, anti-age massage, marina pärlor, specialmask, serum och avslutande krämer.

JUBILEUMSBEHANDLING 90 min 1195 kr
Avslappnande rygg- och nackmassage och ansiktsbehandling med specialmask. Fokus på FUKT, LYSTER och ANTI-AGE (anpassar efter hudtyp så även yngre personer kan göra denna behandling). Det mesta av det bästa! Behandlingen inleds med skrubb på ryggen och ryggmassage, därefter rengörs ansiktet för en underbar upplevelse med massage, välgörande ampull (val efter hudtyp och ålder) och specialmask i peel-off form. Det är samma ljuvliga peel-off mask som används i behandlingen Oxygen & Radiance, baserad på alger och C-vitamin. Huden blir verkligt uppfräschad med ökad lyster. Även brynplock ingår i behandlingen.

EYE LIFT EXPERT 45 min 595 kr
Ögonbehandling med fokus på ANTI-AGE. En effektiv ögonbehandling med specifik massage och specialmask med C-vitamin över ögonen som ger ett yngre och fräschare utseende. Behandlingen stramar upp och jämnar ut rynkor och linjer. Rengöring, lättare peeling runt ögonpartiet, anti-age massage runt ögonpartiet, ampull, specialmask och avslutande krämer. Går att välja som tillval i ansiktsbehandling för 250:-