ANSIKTSBEHANDLINGAR

Med våra sköna och effektiva ansiktsbehandlingar vårdar du din hud. Vi har behandlingar till torr hud, känslig hud, kombinerad och fet hud samt akne. I samtliga
behandlingar ingår hudanalys. De produkter som används i ansiktsbehandlingarna anpassas alltid efter hudtyp och hudtillstånd. För bästa resultat rekommenderar vi att du följer upp din behandling med hudvårdsprodukter anpassade efter din hudtyp. Brynplock ingår i alla ansiktsbehandlingar som är 60 min eller längre (undantag kan göras vid portömning om vi hellre satsar på att lägga tiden på längre portömning istället för brynplock). Du kan välja om du vill ha en ansiktsbehandling med THALIONS produkter eller om du vill ha med EXUVIANCE produkter. Tillval till ansiktsbehandlingarna hittar du längst ner på denna sida.

THALIONS ANSIKTSBEHANDLINGAR


ANSIKTSMASSAGE 30 min 375:-

Njut av en ljuvlig, effektiv och välgörande ansiktsmassage. En ampull med det vi vill tillföra huden (t.ex. fukt, anti-age o.s.v.) läggs på huden. Massagen börjar med lymfdränage och övergår sedan i oljemassage. En välgörande behandling då massagen bl.a. hjälper till att göra av med slaggprodukter samt ger huden ny lyster och vitalitet. Rengöring, ampull, massage och avlutande krämer.

FACIAL EXPRESS 30 min 395:-
Skön uppfräschning för huden med maximalt resultat på minimal tid. Rengöring, peeling, ansiktsmask (ev massage beroende på vilken mask som läggs) och avslutande krämer.

QUICK FIX 30 min 395:-
Behandling med AHA syra som ger verklig uppfräschning av huden. Marint AHA med koncentrerade och aktiva ingredienser appliceras på huden och hjälper till att få bort de yttersta döda hudcellerna. Ger ökad lyster och jämnare hudstruktur. AHA motverkar oren hud och stora porer samt ger anti-age effekt. Rengöring, peeling AHA-syra och avslutande krämer. Perfekt att göra som kur.

ESSENTIAL BEAUTY 60 min 675:-
Klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter hudtyp och hudtillstånd. Passar dig med torr och känslig hud, om du vill tillföra fukt eller ge lyster huden. Passar också dig som vill ha en skön och rogivande stund och få njuta av härlig ansiktsmassage. Rengöring, peeling, brynplock, ampull, massage, mask och avslutande krämer.

ESSENTIAL BEAUTY DJUPRENGÖRING 60 min 675:-
Klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter hudtyp och hudtillstånd.  Passar dig som vill ha en ordentlig djupgående rengöring av huden. Perfekt för dig med fet hud och orenheter. Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande krämer.

ESSENTIAL BEAUTY 90 min 875:-
Klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter hudtyp och hudtillstånd. Innehåller både portömning och massage. Passar dig som vill ha en längre behandling där du både får huden ordentligt rengjord med ånga och portömning, samtidigt som du får njuta av härlig ansiktsmassage och en aktiv ampull anpassad för din hud. Rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock, ampull, massage, mask och avslutande krämer.

HYDRA-MINERAL 60 min 775:-
Ansiktsbehandling med fokus på FUKT och LYSTER. Mineralbalansen är viktig för frisk hud och denna behandling ger verklig mineralpåfyllning till huden! Behandling med specialmask som laddar huden med återfuktande och utfyllande aktiva ingredienser. Behandlingen ger intensiv fukt, boostar huden med mineraler och gör huden strålande. Rengöring, peeling, brynplock, massage, ampull, mask och avslutande krämer.

OXYGEN & RADIANCE 60 min 775:-
Ansiktsbehandling med fokus på FUKT, LYSTER och ANTI-AGE. Behandling med specialmask baserad på alger och C-vitamin som syresätter huden och skyddar mot skador orsakade av miljöpåverkan. Jobbar anti-age och gör huden fräsch med ökad lyster. Den ljuvliga peel-off masken kan även läggas över ögon och mun för att jobba på linjer och rynkor. Rengöring, peeling, brynplock, massage, ampull, specialmask och avslutande krämer.


COCOON NUTRITION 60 min 775:-

Ansiktsbehandling med fokus på TORR/MYCKET TORR HUD och ANTI-AGE. Behandling som reparerar och ger näring till torr hud. Den exklusiva termomasken fyller huden med ultra-koncentrerade aktiva ingredienser och ger en avkopplade värmeeffekt. Rengöring, peeling, brynplock, serum, massage, specialmask och avslutande krämer.

ABSOLUTE LIFT 60 min 775:-
Ansiktsbehandling med fokus på ANTI-AGE och LYSTER. Intensiv anti-age behandling med ljuvlig specifik anti-age massage som bekämpar rynkor och hud som förlorat spänst. Den utfyllande och utslätande verkan reducerar synbart ålderstecken. Hudtonen återfår sin ursprungliga lyster redan från den första behandlingen. Rengöring, peeling, brynplock, anti-age mousse med massage, ansiktsmask med specifik anti-age massage och avslutande krämer.

C-VITAMIN 75 min 875:-

Ansiktsbehandling med fokus på LYSTER, JÄMNARE HUDTON och ANTI-AGE. Denna behandling ger en riktig C-vitaminboost och verklig fräschör och "glow" till huden. C-vitamin verkar utjämnande på hudtonen och hjälper till att reducera mörka fläckar. Koncentrerad C-vitamin används i behandlingen för bästa effekt samt AHA-serum och specialmask i peel-off form. C-vitamin stärker huden och ger oss större motståndskraft mot fria radikaler som bl.a. kommer med solens UV-stålar (och kan göra att vi åldras i förtid). I denna behandling får du ta del av Thalions nya massageteknik där en av massagens delar består av massage med penslar. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling i ånga, brynplock, koncentrerad C.vitamin, massage, ampull (AHA-syra), specialmask, serum och avslutande krämer. 

OCEAN SECRETS - EXTRAORDINARY ANTI-AGEING FACIAL 90 min 1095:-
Lyxig ansiktsbehandling med fokus på ANTI-AGE och LYSTER. En unik behandling med marina pärlor fyllda med aktiva anti-age ingredienser och en innovativ anti-age massageteknik ger ett omedelbart lyftande resultat, formar ansiktskonturen och stramar åt huden. Detta äkta manuella lyft kombinerar en djup avslappnande massage med tekniska rörelser för att återskapa hudens naturliga form. Rengöring, peeling, brynplock, anti-age massage, marina pärlor, specialmask och avslutande krämer.

JUBILEUMSBEHANDLING 90 min 1095:-
Ansiktsbehandling med fokus på FUKT, LYSTER och ANTI-AGE (anpassar efter hudtyp så även yngre personer kan göra denna behandling). Det mesta av det bästa! Behandlingen inleds med skrubb på ryggen och ryggmassage, därefter rengörs ansiktet för en underbar upplevelse med massage, ampull (val efter hudtyp och ålder) och specialmask. Det är samma ljuvliga peel-off mask som används i behandlingen Oxygen & Radiance, baserad på alger och C-vitamin. Huden blir verkligt uppfräschad med ökad lyster. Även brynplock ingår i behandlingen.

EYE LIFT EXPERT 45 min 525:-
Ögonbehandling med fokus på ANTI-AGE. En effektiv ögonbehandling med specifik massage och specialmask med C-vitamin över ögonen som ger ett yngre och fräschare utseende. Behandlingen stramar upp och jämnar ut rynkor och linjer. Rengöring, lättare peeling runt ögonpartiet, anti-age massage, ampull, specialmask och avslutande krämer. Går att välja som tillval i ansiktsbehandling för 200 kr. 


ANSIKTSBEHANDLINGAR FÖR MÄN (med THALIONs produkter)
För att göra det enkelt väljer du hur lång behandling du vill ha tidsmässigt och om du vill ha massage, portömning eller både ock, sedan anpassas produkter efter hudtyp och hudtillstånd.

FACIAL EXPRESS 30 min 395:-
Skön uppfräschning för huden med maximalt resultat på minimal tid. Rengöring, ansiktsskrubb, ansiktsmask och avslutande kräm.

ANSIKTSBEHANDLING 60 min 675:-
Ansiktsbehandling med massage. Rengöring, ansiktsskrubb, massage, ansiktsmask och avslutande kräm.

ANSIKTSBEHANDLING DJUPRENGÖRING 60 min 675:-
Djuprengörande ansiktsbehandling. Rengöring, ansiktsskrubb, ånga, portömning, ansiktsmask och avslutande kräm.

ANSIKTSBEHANDLING 75 min 775:-
Ansiktsbehandling som innehåller både portömning och massage. Rengöring, ansiktsskrubb, ånga portömning, massage, ansiktsmask och avslutande kräm.

EXUVIANCE ANSIKTSBEHANDLINGAR


Alla Exuviance ansiktsbehandlingar skräddarsys efter just dina behov

Alla Exuviance ansiktsbehandlingar skräddarsys efter just dina behov och önskemål, och produkter väljs efter hudtyp och hudtillstånd. Du väljer bara hur lång tid du vill ha: 30 min, 60 min eller 90 min. Nedan ser du vad som ingår i resepektive behandlingstid. Samtliga ansiktsbehandlingar passar både kvinnor och män.

Alla Exuviance ansiktsbehandlingar innehåller kemisk peeling (syra-pensling med AHA-syra)

Kemisk peeling innebär att AHA-syra penslas på huden. Vilken syra, styrka och hur länge syran ska ligga på din hud bedöms på plats när jag kikat på huden. Syran exfolierar huden och tar bort de översta döda hudcellerna, stimulerar cellförnyelsen, minimerar linjer och rynkor, minimerar porer, arbetar effektivt på akne och akneärr, bleker pigmentfläckar och ger maximal återfuktning och lyster till huden. Syrapensling görs med fördel som kur för att uppnå bästa resultat (t.ex. vid problem med akne).  Vid extremt känslig hud finns givetvis alternativ till syrapensling. Exuviance ansiktsbehandlingar kan anpassas så de passar alla.

Ansiktsbehandling 30 min 395:- (Kur om 6 gånger, betala för 5, alltså 1975:-. Du sparar 395:-)

Rengöring, kemisk peeling (syra-pensling), mask, serum och avslutande krämer.

 

Ansiktsbehandling 60 min 775:-

Rengöring, kemsik peeling (syra-pensling), portömning och/eller massage, brynplock i mån av

tid, mask, serum och avslutande krämer.

 

Ansiktsbehandling 90 min 1075:-

Rengöring, kemisk peeling (syra-pensling), portömning, stimulerande massage, brynplock, mask, välgörande ögonmask som fräschar upp trötta ögon, serum och avslutande krämer.

TILLVAL TILL ANSIKTSBEHANDLING

I samband med ansiktsbehandling är det reducerat pris för vissa behandlingar som går att välja till som tillval. Följande priser gäller vid ansiktsbehandling:

Frans- och brynfärg 215:-
Fransfärg 125:-

Brynfärg 125:-

Brynfärg :-inkl plock 160:-
Brynplock 100:-
Specialmask 100:- (Om du tycker extra mycket om någon av våra specialmasker går dessa att köpa till de klassiska ansiktsbehandlingarna Facial Express, Essential Beauty 60 min och Essential Beauty 90 min)
Ögonbehandling Eye Lift Expert 200:-
Portömning (med ånga) 200:-
Vax överläpp 120:-
Vax haka 120:-
Vax överläpp och haka 200:-