ANSIKTSBEHANDLINGAR


Med våra sköna och effektiva ansiktsbehandlingar vårdar du din hud. I samtliga behandlingar ingår hudanalys. Behandlingarna passar både kvinnor och män, och produkter anpassas alltid efter hudtyp och hudtillstånd. För bästa resultat rekommenderar vi att du följer upp din behandling med hudvårdsprodukter anpassade efter din hudtyp. Du kan välja om du vill ha en ansiktsbehandling med THALIONS produkter eller om du vill ha med EXUVIANCE produkter. Tillval till ansiktsbehandlingarna hittar du längst ner på denna sida.

THALIONS ANSIKTSBEHANDLINGAR 


Modern naturlig hudvård från havet
Njut av Thalions effektiva och sensoriska ansiktsbehandlingar med naturlig hudvård från havet. Thalion är experter på marin hudvård och med avancerade tekniker vårdar och bevarar de aktiva ingredienser från alger och strandplantor i sin hudvård.  Det finns flera olika serier för att kunna täcka upp alla behov och hudtyper. Det finns även en serie som enbart riktar sig till män. Produkter väljs efter hudtyp och hudtillstånd så att just din hud får precis vad den behöver. Brynplock ingår i alla Thalions ansiktsbehandlingar som är 60 min eller längre. 

ANSIKTSMASSAGE 30 min 395:-

Njut av en ljuvlig, effektiv och välgörande ansiktsmassage. En ampull med det vi vill tillföra huden (t.ex. fukt, anti-age o.s.v.) läggs på huden. Massagen börjar med lymfdränage och övergår sedan i oljemassage. En välgörande behandling då massagen bl.a. hjälper till att göra av med slaggprodukter samt ger huden ny lyster och vitalitet. Rengöring, ampull, massage och avlutande krämer.

FACIAL EXPRESS 30 min 450:-
Skön uppfräschning för huden med maximalt resultat på minimal tid. Rengöring, peeling, ansiktsmask (ev massage beroende på vilken mask som läggs), serum och avslutande krämer.

QUICK FIX 30 min 450:-
Behandling med AHA syra som ger verklig uppfräschning av huden. Marint AHA med koncentrerade och aktiva ingredienser appliceras på huden och hjälper till att få bort de yttersta döda hudcellerna. Ger ökad lyster och jämnare hudstruktur. AHA motverkar oren hud och stora porer samt ger anti-age effekt. Rengöring, peeling, ampull med AHA, serum och avslutande krämer. Perfekt att göra som kur.

ESSENTIAL BEAUTY (Klassisk ansiktsbehandling) 60 min 725:-
Vår mest populära ansiktsbehandling där du väljer mellan djuprengöring eller skön massage. Rengöring, peeling, ånga och portömning eller välgörande ampull och massage, brynplock, mask, serum och avslutande krämer. I onlinebokningen väljer du antingen Essential Beauty (klassisk ansiktsbehandling) eller Essential Beauty (klassisk ansiktsbehandling) djuprengöring. Om du inte vet vilken av dem du ska välja, så kan du bara ta en av dem och så kikar jag på plats vad som passar bäst för dig och vad just din hud behöver. 

ESSENTIAL BEAUTY (Klassisk ansiktsbehandling) 90 min 925:-
Klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter hudtyp och hudtillstånd. Innehåller både portömning och massage. Passar dig som vill ha en längre behandling där du både får huden ordentligt rengjord med ånga och portömning, samtidigt som du får njuta av härlig ansiktsmassage och en aktiv ampull anpassad för din hud. Rengöring, peeling, ånga, portömning, brynplock, välgörande ampull, massage, mask, serum och avslutande krämer.

HYDRA-MINERAL 60 min 825:-
Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på FUKT och LYSTER och ANTI-AGE. Mineralbalansen är viktig för frisk hud och denna behandling ger verklig mineralpåfyllning till huden! Den ljuvliga specialmasken laddar huden med återfuktande och utfyllande aktiva ingredienser. Behandlingen ger intensiv fukt, boostar huden med mineraler och gör huden strålande. Rengöring, peeling, brynplock, massage, fuktampull, mask, serum och avslutande krämer.

OXYGEN & RADIANCE 60 min 825:-
Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på FUKT, LYSTER och ANTI-AGE. Den verkligt uppfräschande specialmasken i peel-off form, som är baserad på alger och C-vitamin, syresätter huden och skyddar mot skador orsakade av miljöpåverkan. Jobbar anti-age och gör huden fräsch med ökad lyster. Denna ljuvliga mask kan även läggas över ögon och mun för att jobba på linjer och rynkor. Det är även denna mask som ingår i Jubileumsbehandlingen.  Rengöring, peeling, brynplock, massage, närande ampull, specialmask, serum och avslutande krämer.


COCOON NUTRITION 60 min 825:-

Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på TORR/MYCKET TORR HUD och ANTI-AGE. Behandling som reparerar och ger näring till torr hud. Den exklusiva termomasken fyller huden med ultra-koncentrerade aktiva ingredienser och ger en avkopplade värmeeffekt. Huden känns mjuk, återfuktad och återfylld. Rengöring, peeling, brynplock, närande ampull, massage, specialmask, serum och avslutande krämer.

ABSOLUTE LIFT 60 min 825:-
Ansiktsbehandling med specifik ani-age massage i två olika ansiktsmasker och med fokus på ANTI-AGE och LYSTER. Intensiv anti-age behandling med ljuvlig specifik anti-age massage som bekämpar rynkor och hud som förlorat spänst. Den utfyllande och utslätande verkan reducerar synbart ålderstecken. Hudtonen återfår sin ursprungliga lyster. Rengöring, peeling, brynplock, ljuvlig anti-age mousse med specifik anti-age massage, ansiktsmask med specifik anti-age massage, serum och avslutande krämer.

C-VITAMIN 75 min 925:-

Ansiktsbehandling med specialmask och med fokus på LYSTER, JÄMNARE HUDTON och ANTI-AGE. Denna behandling ger en riktig C-vitaminboost och verklig fräschör och glow till huden. C-vitamin verkar utjämnande på hudtonen och hjälper till att reducera mörka fläckar. Koncentrerad C-vitamin används i behandlingen för bästa effekt samt AHA-serum och specialmask i peel-off form. C-vitamin stärker huden och ger oss större motståndskraft mot fria radikaler som bl.a. kommer med solens UV-stålar (och kan göra att vi åldras i förtid). I denna behandling består en del av den ljuvliga massagen med penslar. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling i ånga, brynplock, koncentrerad C-vitamin, massage, ampull (AHA-syra), specialmask, serum och avslutande krämer. 

OCEAN SECRETS - ANTI-AGE FACE TREATMENT 90 min 1150:-
Lyxig ansiktsbehandling med unika marina pärlor, specialmask och med fokus på ANTI-AGE och LYSTER. En unik behandling med marina pärlor fyllda med aktiva anti-age ingredienser och en innovativ anti-age massageteknik ger ett omedelbart lyftande resultat, formar ansiktskonturen och stramar åt huden. Detta äkta manuella lyft kombinerar en djup avslappnande massage med tekniska rörelser för att återskapa hudens naturliga form. Rengöring, peeling, brynplock, anti-age massage, marina pärlor, specialmask, serum och avslutande krämer.

JUBILEUMSBEHANDLING 90 min 1150:-
Avslappnande rygg- och nackmassage och ansiktsbehandling med specialmask och fokus på FUKT, LYSTER och ANTI-AGE (anpassar efter hudtyp så även yngre personer kan göra denna behandling). Det mesta av det bästa! Behandlingen inleds med skrubb på ryggen och ryggmassage, därefter rengörs ansiktet för en underbar upplevelse med massage, välgörande ampull (val efter hudtyp och ålder) och specialmask i peel-off form. Det är samma ljuvliga peel-off mask som används i behandlingen Oxygen & Radiance, baserad på alger och C-vitamin. Huden blir verkligt uppfräschad med ökad lyster. Även brynplock ingår i behandlingen. 

EYE LIFT EXPERT 45 min 590:-
Ögonbehandling med fokus på ANTI-AGE. En effektiv ögonbehandling med specifik massage och specialmask med C-vitamin över ögonen som ger ett yngre och fräschare utseende. Behandlingen stramar upp och jämnar ut rynkor och linjer. Rengöring, lättare peeling runt ögonpartiet, anti-age massage runt ögonpartiet, ampull, specialmask och avslutande krämer. Går att välja som tillval i ansiktsbehandling för 200:-

EXUVIANCE ANSIKTSBEHANDLINGAR

Avancerad högeffektiv hudvård med AHA- och PHA-syra

Exuviance ansiktsbehandlingar innehåller kemisk peeling (pensling med AHA-syra). Vilken syra, styrka och hur länge syran ska ligga på din hud bedöms på plats. AHA exfolierar huden och tar bort de yttersta döda hudcellerna, stimulerar cellförnyelsen, minimerar linjer och rynkor, minimerar porer, arbetar effektivt på akne och akneärr, bleker pigmentfläckar och ger maximal återfuktning och lyster till huden. Alla Exuviance ansiktsbehandlingar passar både kvinnor och män. De skräddarsys efter just dina behov och önskemål, och produkter väljs efter hudtyp och hudtillstånd. Du väljer bara hur lång tid du vill ha: 30 min, 60 min eller 90 min.


ANSIKTSBEHANDLING 30 min 450:-
Rengöring, kemisk peeling (syrapensling), mask, serum och avslutande krämer. Denna behandling görs med fördel som kur. Gör en kur på 6 gånger och betala för 5 gånger.

ANSIKTSBEHANDLING 60 min 795:-
Rengöring, kemisk peeling (syrapensling), ånga och portömning och/eller massage, brynplock om du vill och i mån av tid, mask,  välgörande ögonmask som fräschar upp trötta ögon, serum och avslutande krämer.

ANSIKTSBEHANDLING 90 min 1095:-
Rengöring, kemisk peeling (syrapensling), ånga och portömning, massage, brynplock om du vill och i mån av tid, mask, välgörande ögonmask som fräschar upp trötta ögon, serum och avslutande krämer.

ANSIKTSBEHANDLING UNGDOM 60 min 695:-
En djuprengörande behandling för ungdomar under 19 år som har problem med finnar och/eller pormaskar. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga och portömning, mask och avslutande krämer.

EXUVIANCE RETINOL RADIANCE PEEL 1195:-
Högeffektiv retinolpeeling som förbättrar struktur, klarhet, spänst och hudton. Passar de flesta hudtyper som vill jobba på olika hudtillstånd som t.ex. linjer och rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinol förbättrar även en hud med akne. Peelingen appliceras på salongen och du tvättar själv av den hemma efter den tidangivelse du fått på salongen. Fjällning kan förekomma 2-4 dagar efter applicering. Endast milda produkter med mycket fukt ska användas de närmaste dagarna efter. Eftervårdande produkter ingår för första veckan. Behandlingen görs med fördel som kur om 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för bästa resultat. Pris för en kur om 3 gånger: 3000:- (du sparar 585 kr). 

TILLVAL TILL ANSIKTSBEHANDLING

I samband med ansiktsbehandling är det reducerat pris för vissa behandlingar som går att välja till som tillval. Följande priser gäller vid ansiktsbehandling:

Frans- och brynfärg 215:-
Fransfärg 140:-

Brynfärg 140:-

Brynfärg inkl plock 160:-
Brynplock 100:-
Specialmask 100:- (Om du tycker extra mycket om någon av Thalions specialmasker går dessa att köpa till de klassiska ansiktsbehandlingarna Facial Express 30 min, Essential Beauty klassisk ansiktsbehandling 60 min och Essential Beauty klassisk ansiktsbehandling 90 min).
Ögonbehandling Eye Lift Expert (Thalion) 250:-
Exuviance välgörande och uppfräschande ögonmask (anti-age) 65:-
Vax överläpp 120:-
Vax haka 120:-
Vax överläpp och haka 200:-